Un total de 14 sol·licitants han obtingut finançament dins la convocatòria de les subvencions destinades a la difusió, promoció i foment del patrimoni de la Comunitat Valenciana declarat per la UNESCO —mundial o immaterial— convocades per Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport per al 2018. L’import total concedit ascendeix a 49.209,87 euros.

Les ajudes estaven dirigides a ajuntaments, fundacions, associacions o entitats sense ànim de lucre que tinguen entre les seues finalitats la difusió, promoció i foment del patrimoni de la Comunitat Valenciana. Dels 16 sol·licitants, les subvencions han sigut denegades a la Falla Plaça d’Alacant i Grup de Danses Realenc, en el primer cas per incompliment de terminis i en el segon de bases.

Aquests han sigut els sol·licitants que han aconseguit import de les ajudes:

MUNICIPI PROVÍNCIA SOL·LICITANT IMPORT CONCEDIT
Alcoi Alacant Ajuntament 5000
Burriana Castelló Ajuntament 5000
Elx Alacant Centro de cultura tradicional-museo escolar de Pusol 5000
Enguera València Amufor 5000
València València Gremio de artesanos 5000
València València Tribunal de las Aguas 5000
Alzira València Falla Plaça del Forn 4738,33
Elx Alacant Ajuntament 3954,14
València València Ajuntament 2842,67
València València Falla Acacias-Picayo 2299
Tirig Castelló Ajuntament 2133,56
Ayora València Ajuntament 1584,47
Borriol Castelló Ajuntament 1004,3
Vilafranca Castelló Ajuntament 653,4

 

Documentació:

RESOLUCIÓN de 11 de diciembre de 2018, de la Conselleria de Educación, Investigación, Cultura y Deporte, de concesión de subvenciones destinadas a la difusión, promoción y fomento del patrimonio de la Comunitat Valenciana declarado por la UNESCO patrimonio mundial o inmaterial de la humanidad. [2018/11606]

CONVOCATORIA DE SUBVENCIONES DESTINADAS A LA DIFUSIÓN, PROMOCIÓN Y FOMENTO DEL PATRIMONIO DE LA COMUNITAT VALENCIANA DECLARADO POR LA UNESCO PATRIMONIO MUNDIAL O INMATERIAL DE LA HUMANIDAD.